Добре дошли при нас!

 

Ние сме Виноливс – кокетна малка фирма с превъзходни италиански продукти за наслада на небцето.

 

За нас

До Виноливс ни доведоха личните ни истории. Те са средностатистически, знаете ги, има любов и малко драма, има мечти и малко разочарования, но има вкусна храна и хубаво вино и пътешествия в Италия. Така се появи и Виноливс – с желанието да споделяме с Вас винените и кулинарни съкровища, които откриваме.

Нашият път

Докато пътувахме и опитвахме и опитвахме и пътувахме, открихме очарователни и несравними италиански вина. Там, при малките винопроизводители от Тоскана и Емилия-Романя. За тези производители виното е много повече от традиция и дух. То е емоцията на онзи момент, когато отваряме бутилката, атмосферата около нас е приятна, хората, с които я споделяме, са част от красивия живот. Така ставаме неизменна част от тяхното вино – пивко и носещо баланс. То ни предизвиква да искаме още от него. В началото за празниците и специалните поводи, после и края на седмицата става повод, а събирането с приятели винаги е повод.

За виното и храната

Хубавото вино върви с хубава храна. Ще чуете много от изтъкнатите готвачи да казват „Не може да приготвите хубава храна с лоши продукти“. Затова подбрахме за Вас, любителите на вкусните салати, ястия, смутита (с последното никак не се шегуваме), две незаменими и качествени съставки – зехтин от Тоскана и балсамов оцет от Емилия-Романя. С тях не можете да сбъркате. Фини, елегантни, точно на място във Вашите вълшебни кулинарни преживявания. Финал, завършващ щрих и магията Ви е готова за изживяване и за споделяне с любими хора.

Това са нашите съставки – вино, зехтин и балсамов оцет.

Очаквайте още!

 

p

Нашата мисия

Мисията ни е да правим деня Ви по-вкусен, по-балансиран и по-споделен с точно такива продукти – много вкусни, балансирани и направени за споделяне.

Нашата цел

Нашите цел и желание са да намираме любими продукти и да ги поставяме само на един клик разстояние от Вас.

Нашите продукти

При нас ще намерите продукти от био и биодинамично производство, отгледани и приготвени с внимание към здравето на човек и природа.

И не забравяйте – животът е твърде кратък, за да пием лошо вино, а храната винаги е по-вкусна с подправки.

Искрено Ваши,